[montage instructies] RPi4 Unity Behuizing

De Unity behuizing van Kiwi Electronics is een lasergesneden behuizing welke relatief eenvoudig in elkaar te zetten is en de Raspberry Pi en eventuele HAT/addon boards bescherming biedt.

Let op: Juiste volgorde van montage is belangrijk om te voorkomen dat bij het in elkaar zetten delen breken.

Verwijder voordat je begint alle beschermfolie van de delen.

1. Begin met de onderkant. Gebruik hiervoor de lange 10mm schroefjes, de plastic spacer en de moertjes. De spacer is belangrijk voor de juiste hoogte van de Raspberry Pi.

2. Leg de Raspberry Pi op de onderkant en zet het voorste deel neer.

3. Til de Raspberry Pi een beetje op aan de kant met de connectoren en schuif de zijkant er voorzichtig tussen terwijl de voorkant op zijn plek blijft zitten.

4. Herhaal dit met de achterkant en de andere zijkant.

5. Schroef de spacers vast. Het makkelijkste is dit met een klein tangetje, of door een schroefje er in te schroeven en voorzichtig vast te schroeven zodat het schroefje ook nog weer los kan.

6. Leg de deksel erop en schroef deze vast.

Nu kun je de rubberen voetjes op de behuizing plakken en de microSD kaart in de Pi steken.