[instructies] Unity V2 PoE behuizing voor RPi4

De Unity V2 PoE behuizing van Kiwi Electronics is een lasergesneden behuizing welke ruimte biedt voor de officiƫle Raspberry Pi PoE+ HAT en een Raspberry Pi 4.

Onderdelenlijst

• 6x acrylaat delen
  • 8x 6mm M2.5 schroef
  • 4x 10mm M/F hex afstandhouder
  • 4x 8mm F/F hex afstandhouder
  • 4x 6mm M/F hex afstandhouder
  • 1x hex tooltje voor afstandhouders
  • 4x rubber voetje

Opmerkingen

• Je hebt een schroevendraaier nodig voor montage.
  • Verwijder eerst de beschermfolie van de acrylaat delen.
  • Doordat de delen van gegoten acrylaat zijn, kan er dikteverschil zijn. We proberen zoveel mogelijk te voorkomen dat delen niet passen. Mocht dit onverhoopt toch gebeuren, neem dan contact met ons op voor vervanging.
  • Wil je de behuizing aan de muur bevestigen, zorg dan dat de schroeven in de muur niet meer dan 7mm uitsteken om te voorkomen dat deze tegen de onderkant van de Raspberry Pi komen.

Stap 1

Plaats als eerste de 6mm afstandhouders op de onderplaat met schroefjes zoals op onderstaande afbeelding.

Stap 1

Stap 2

Plaats de Raspberry Pi op de afstandhouders en bevestig de 10mm M/F afstandhouders. De inkeping van de onderplaat moet aan de achterkant zitten voor de microSD.
Stap 2

Stap 3

Plaats de PoE+ HAT en schroef vervolgens de 8mm F/F afstandhouders op de 10mm afstandhouders.
Stap 3

Stap 4

Plaats vervolgens de zijplaten. Begin met de voorkant (USB/Ethernet kant). Plaats daarna voorzichtig the lange zijdes, en als laatste de achterkant. Een beetje druk kan nodig zijn, maar zorg dat er niet teveel druk wordt gezet op de lange zijdes omdat anders de onderplaat kan breken.

Stap 5

Schroef vervolgens de bovenplaat vast, en je behuizing is klaar. Plak desgewenst de meegeleverde voetjes op de onderplaat.
Stap 6