[instructies] Unity V2 PoE behuizing voor RPi5

De Unity V2 PoE behuizing van Kiwi Electronics is een lasergesneden behuizing waar de PoE HAT van Waveshare en een Raspberry Pi 5 in passen.

Onderdelenlijst

• 6x acryl delen
  • 8x 6mm M2.5 schroef
  • 4x 10mm M/F hex afstandhouder
  • 4x 6mm M/F hex afstandhouder
  • 1x hex gereedschap voor afstandhouders
  • 4x rubberen voetjes

Opmerkingen

• Voor de montage heb je een schroevendraaier nodig.
  • Verwijder eerst de beschermfolie van de acryl onderdelen.
  • Omdat de onderdelen van gegoten acryl zijn, kunnen er verschillen in dikte zijn. We proberen zoveel mogelijk te voorkomen dat onderdelen niet passen. Mocht dit onverhoopt toch gebeuren, neem dan contact met ons op voor vervanging.
  • Als je de behuizing aan de muur wilt bevestigen, zorg er dan voor dat de schroeven in de muur niet meer dan 7mm uitsteken om te voorkomen dat ze tegen de onderkant van de Raspberry Pi drukken.

Stap 1

Plaats eerst de 6 mm afstandhouders op de bodemplaat met schroeven zoals op de afbeelding hieronder.

Stap 1

Stap 2

Plaats het koelelement van de PoE HAT op de Raspberry Pi en plaats vervolgens de Raspberry Pi op de afstandhouders en schroef hier de 16mm F/F afstandhouders van de PoE HAT op.
De inkeping op de bodemplaat moet aan de achterkant zitten voor de microSD.
Stap 2

Stap 3

Plaats de PoE HAT en schroef vervolgens de 10mm M/F afstandhouders op de 16mm afstandhouders.
Stap 3

Stap 4

Plaats vervolgens de zijplaten. Begin met de voorkant (USB/Ethernet-kant). Plaats dan voorzichtig de lange zijden en tot slot de achterkant. Een beetje druk kan nodig zijn, maar let op dat je niet te veel druk uitoefent op de lange zijden, anders kan de bodemplaat breken.

Stap

Stap 5

Schroef tot slot de bovenplaat vast en je behuizing is klaar. Plak desgewenst de meegeleverde voetjes op de bodemplaat.
Stap 5